Lydsystemer

God lyd er en vigtig del af totaloplevelsen i møderummet, butikken, sportshallen osv. A/V Experten har mange års erfaring med både mindre standardløsninger og større, skræddersyede lydsystemer.

Lad A/V Experten assistere, når det kommer til lydsystemer med for eksempel højttaler, mikrofon, mixer, forstærker og teleslyngeanlæg.

Uanset ønsker og behov har A/V Experten løsningen på det nye lydsystem i din virksomhed – fra rådgivning til løsningen er valgt, installeret og testet.

Lydanlæg og audioløsninger til virksomheder

God lyd er en vigtig del af totaloplevelsen i møderummet, butikken, sportshallen osv. A/V Experten har mange års erfaring med både mindre standardløsninger og større, skræddersyede lydsystemer.

Lydsystemer til alle formĂĄl

Har du en simpel lydløsning i tankerne? Eller ønsker du at udnytte rummet i virksomheden til forskellige formål, så skal lyden være i top – hver gang.

A/V Experten kan hjælpe dig gennem hele processen fra indledende rådgivning til færdig installeret lydløsning til for eksempel:

  • Møderum
  • Kantine
  • Konferencesal
  • Auditorium
  • Butik
  • Venteværelse
  • Restaurant

Fokus ligger altid på optimal lydkvalitet med blandt andet god taleforståelighed. Samtidig har A/V Experten også øje for, at lydsystemet og teknikken matcher omgivelserne bedst muligt både i forhold til æstetik og design.

Har du et lydprojekt i din virksomhed, som du ønsker hjælp til? Så kontakt uforpligtende A/V Experten på telefon 20 42 00 03 eller benyt kontaktformularen her på siden.

Kundeservice

Få hjælp til lyd fra A/V Experten

Per Rathcke fra A/V Experten er klar til at assistere med at finde en løsning med lyd, som matcher netop behovet i din virksomhed. 

Ring til ham pĂĄ 20 42 00 03 eller skriv en besked via kontaktformularen >>

Ikke kun ekspert i lyd

Siden 2006 har A/V Experten leveret skræddersyede, komplette AV-løsninger med både lyd og billeder til virksomheder.

Spørg derfor også A/V Experten, hvis du er på udkig efter for eksempel skærmløsning, netværk og overvågning til din virksomhed.  

A/V Experten er klar til at rykke ud, hvis det gælder rådgivning, salg, installation og service om for eksempel:

Som privat kunde kan du naturligvis også få hjælp til lydanlæg i hjemmet.

Mikron til konference

Løsninger i tæt dialog med kunderne

Se hvad A/V Experten har hjulpet andre med 

Se flere referencer eller nyheder