Let’s Dance

En lagerhal på Lystrupvej i det nordlige Aarhus blev i 2021 af Let’s Dance omdannet til nye, flotte danselokaler. A/V Experten leverede i den forbindelse kameraovervågning, netværk samt en komplet lydløsning med mixerpult, forstærker, højtalere og trådløse mikrofoner.

For danseskolen Let’s Dance har A/V Experten installeret et vellydende high-end lydsystem, som alle ugens dage og året rundet spiller op til dans for børn og voksne i det nordlige Aarhus.

Projektet blev udført i 2021, da Let’s Dance lod en eksisterende lagerhal omdanne til en moderne danseskole.

Lydsystemet består af:

  • Power Mikser: Dynacord Powermate 502
  • Højtalere: Dynacord D12-2
  • Trådløse mikrofoner: Audio-Technica 2000 system m. mikrofon lader.

Desuden har A/V Experten leveret og monteret kameraovervågning og trådløst netværk i de nye lokaler, som er dimensioneret til at kunne håndtere streaming af musik, administration samt mange gæster på samme tid.

Mangeårigt samarbejde

Siden 2010 har A/V Experten har stået for rådgivning, installation og løbende service af lydsystemer, kameraovervågning og netværk hos Let’s Dance i både Risskov, Viby J og Randers.  

Det var derfor naturligt, at Per Rathcke fra A/V Experten blev taget med på råd om lydløsningen, overvågning og netværk, da nye danselokaler i det nordlige Aarhus skulle indrettes. 

Let’s Dance ønskede kvalitetslyd med mulighed for høj volumen. Desuden skulle lydsystemet have simpel og intuitiv betjening, som gør det nemt for alle danseskolens instruktører at streame og styre musikken fra deres smartphones. 

Musikken skal spille – altid

Det siger næsten sig selv. Danseskolen Let’s Dance er 100 % afhængige af, at musikken spiller – altid. Derfor er service og support en vigtig del af det mangeårige samarbejde med A/V Experten.  

»Jeg kan overvåge løsningen hos Let’s Dance hjemmefra. Desuden har jeg med beliggenhed i Lystrup kort transporttid til alle danseskolens afdelinger. Så hjælpen er nær, hvis der opstår problemer. Heldigvis er det sjældent«, udtaler Per Rathcke fra A/V Experten. 

Dansefødder

Kort om Let's Dance

Let’s Dance er en danseskole med undervisning i Risskov v/Aarhus, Viby J og Randers. På danseskolen underviser mere end 30 instruktører i børnedans, hip hop, showdance, pardans og mange andre dansegenrer.  

Danseskolen er stiftet af Brian Kennedy Eriksen og Marianne Eihilt. I Aarhus har Let’s Dance base på Lystrupvej 62, 8240 Risskov.

Besøg Let’s Dance

Lets Dance logo

Udfordring

En eksisterende lagerhal skulle omdannes til moderne danseskole for Let’s Dance, der blandt andet ønskede kvalitetslyd med mulighed for høj volumen.

Løsning

A/V Experten leverede kameraovervågning, netværk samt en komplet lydløsning med mixerpult, forstærker, højtalere og trådløse mikrofoner.

Resultat

Lydløsning dimensioneret til at kunne håndtere streaming af musik, administration samt mange gæster på samme tid.

Jeg har siden 2010 hjulpet Let’s Dance med rådgivning, installation og service af lydsystemer, kameraovervågning og netværk i danseskolens tre afdelinger.

Per Rathcke er indehaver af A/V Experten
Per Rathcke, indehaver

A/V Experten

Tilføj din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Løsninger i tæt dialog med kunderne

Se hvad A/V Experten har hjulpet andre med