Golfskoven

A/V Experten er leverandør af audioinstallationer til eventstedet Golfskoven, som siden 2020 har ligget i det sydlige Aarhus. 

I den forbindelse med åbningen af Golfskoven i 2020 blev A/V Experten valgt som samarbejdspartner til levering, installation og idriftsætning af et lydanlæg til afspilning af musik i eventområdet.  

Jævn lydfordeling i fokus

Da gæsterne i Golfskoven er fordelt over et større areal var der behov for et lydsystem, som sikrer jævn lydfordeling i høj kvalitet.

A/V Experten har derfor installeret lofthøjtalere på alle spær over eventområdet. Således får alle gæster samme gode lydoplevelse – uanset hvor de befinder sig i lokalerne.

Løbende udbygning af lydløsning 

Siden opstarten i 2020 har Golfskoven i samarbejde med A/V Experten løbende optimeret den samlede audioløsning med blandt andet lydanlæg i café, poolspil-område, festlokale og ved udendørsområderne.

Styring

Omdrejningspunktet i det samlede lydsystem i Golfskoven er Powersoft-forstærkere, hvor lyden for hver zone kan indstilles og styres individuelt. Styringen foregår via en touchskærm eller en app, hvorfra personalet i Golfskoven hurtigt og enkelt kan styre lydstyrken i de forskellige zoner/områder.

Indendørsgolfbane

Kort om Golfskoven

Golfskoven er 3.500 m2 indendørs skov, 8 hullers indendørs minigolfbane, aktiviteter og underholdning beliggende i Højbjerg ved Aarhus i en del af Skandinavisk Tobakskompagnis tidligere fabriksbygninger

Golfskovens logo

Udfordring

Gæsterne i Golfskoven er fordelt over et større areal. Derfor var der behov for et lydsystem, som sikrer jævn lydfordeling i høj kvalitet.

Løsning

A/V Experten installerede lofthøjtalere på alle spær over eventområdet i forbindelse med åbningen af Golfskoven.

Resultat

Alle gæster i Golfskoven får samme gode lydoplevelse – uanset hvor de befinder sig i lokalerne.

Hos Golfskoven har jeg siden 2020 leveret rådgivning, installation og service af lydsystem i både eventområde, café, festlokale og udendørsarealer. 

Per Rathcke er indehaver af A/V Experten
Per Rathcke, indehaver

A/V Experten

A/V Experten har gjort det før

– og kan gøre det igen. Se udpluk af referencer >>

Løsninger i tæt dialog med kunderne

Se hvad A/V Experten har hjulpet andre med